güvercinde hıkkırık ağızda peynir hastalığına ilaç tedavi

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
4

Güvercin hık kırık hastalığın da bunları biliyormuydunuz



GÜVERCİNDE HIKKIRIK PEYNİR HASTALIĞI



Değerli güvercin sever büyüklerim ve kardeşlerim . Bu yazımızda sizlerle yaz aylarının değişmez hastalıklarından GÜVERCİNDE AĞIZDA PEYNİR HIKKIRIK HASTALIĞI VE TEDAVİ YOLLARI  nelerdir konusunu acizane bilgi ve tecrübelerimizle yazmaya çalışacağım .


Sayın misafirlerimiz bizler güvercin sevenler olarak en çok güvercin hastalıklarından rahatsız oluruz , sıkıntı çekeriz . Ama daha önce bu sıkıntıyı yaşamış ve bazı araştırmalara girmiş güvercin severler araştırmalarının sonucu olarak bu gibi güvercin hastalıklarına ilçlar bulmuşlardır .

İşte AĞIZDA PEYNİR HIKKIRIK GÜVERCİN HASTALIĞININDA  böyle bir araştırma yaparken ilaç bulan bir güvercin severin  bulduğu ilaç ECZANELERDE BULUNAN GİDİNCE SÖYLEYİN ECZACIYA BEN AZİTRO SERİSİ İLAÇLARDAN ALACAĞIM AZİTROMAX , ZİTROMAX V.S HEPSİ OLUR . Bu ilaç hapın bir tanesini 3 e bölün ve 3 gün ardı ardına güvercine verin umulur ki 3 gün içerisinde düzelir . Ben kendim bu ilaç ile başarılı oldum . Eğer sizlerinde bu tür araştırma ile bulduğunuz ilaç türlerini yorun kısmından bildire bilirsiniz . Sorularınızı bizlere ulaştıra bilirsiniz .HOŞÇAKALIN .

Yorum Gönder

4Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

  1. Merhaba, bende baktrim diye bir ilaç ile e-coli, salmonella, salla baş, halsizlik ishal ve sonun da ölüm olan hastalık ta kullandım. resmen ipten aldı dediğim kuşlarım oldu. 7 gün sularına 2 lt. suya bir kaşık attım. eğer tam atamazlar ise 10 güne de tamamlaya bilirisiniz. öncelikle sulukları çamarşuyu ile iyice yıkayın yuvayıda temiz tutup içer dışarıdan kuş girişini kapatın. senede bir kere baharda uygulayın. eczanelerden bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder