Dilber Ay'ın Dokunaklı Hikayesi ATV'de: Dilberay Filmi İlk Kez Televizyon Ekranlarında

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

Büşra Pekin'in Etkileyici Performansıyla Dilber Ay'ın Yaşam Öyküsü Anlatılıyor

Resim kaynağı: Takvim 

Ünlü şarkıcı Dilber Ay'ın hayatını anlatan "Dilberay" filmi, bu akşam ATV kanalında saat 20:00'de izleyiciyle buluşuyor. Büşra Pekin'in Dilber Ay karakterini canlandırdığı film, Dilber Ay'ın zorlu yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyor.


Dilber Ay, Kahramanmaraş'ta büyük bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiş ve hayata çadırda başlamıştır. 13 yaşında yaşça büyük bir adama para karşılığı satılan Dilber Ay, evlenmiş ve çocuk sahibi olmuştur. Ancak onun en büyük tutkusu şarkı söylemekti ve bu tutkusu uğruna dayaklar ve işkencelere göğüs germiştir. Yaşadığı acılara rağmen sesinden aldığı güçle sahnelere adım atan Dilber Ay, hayatı boyunca zirvelere çıktığı gibi derin çukurlardan da şarkılarıyla çıkmıştır.

Ünlü Sanatçının Zorlu Hayatı, Mücadele ve Müziğe Adanmışlık

Film, Dilber Ay'ın mücadele dolu yaşamını anlatırken, oyuncu kadrosunda Büşra Pekin, Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Selen Uçer, Deniz Hamzaoğlu, Deniz Erdoğan ve Doğukan Güngör gibi başarılı isimlere yer veriyor.


"Dilberay" filmi, Adana, Sakarya ve İstanbul'da çekilmiş ve 4 Şubat 2022 tarihinde sinemaseverlerle buluşmuştu. Şimdi ise televizyon ekranlarında Dilber Ay'ın unutulmaz hikayesini izlemek için izleyicileri bekliyor.


Bu akşam saat 20:00'de ATV'de yayınlanacak olan "Dilberay" filmi, müzik ve dram dolu bir hikayeyi anlatırken izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)