GÜVERCİN HASTALIKLARI ,TEDAVİSİ,İLAÇLARI,GERVİT-W

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
4

En iyi vitamin olarak gösteriliyor .


gervit - w güvercin hastalıkları tedavisi ilaçları 


Merhaba diyerek yazıma başlamak istiyorum.Şu anda bu yazıyı okuyan kişinin çok sevdiği güvercinlerinde hastalık olma olasılığı yüksek ki bu araştırmayı yapmış.

Ama telaş edilecek bir durum yok şimdi yazçak olduklarımızı uygular ise umulur ki güvercinleri eski sağlığına kavuşur İNŞALLAH . Arkadaşlar güvercin sağlığında hastalık durumunda hemen hemen herkes ilaç arama yollarına baş vurur , ancak önce vitamin şart ister güvercininiz hasta olsun , yada hastalıktan korunma maksatlı olsun ilaç dan önce muhakkak vitamin . İşte bunu çok iyi bilmemiz lazım , şimdi sizlere özelliklerinden yazacağım GERVİT-W vitamin şu zamanda en iyi olarak gösterilen vitamindir . Gelelim bu vitaminin ne sebepden verildiğine .

* İçerisinde 18 ayrı vitamin barındırır
* Vitamin eksiklikleri
* Tüy dökümü ve üreme zamanı
* Özellikle hastalık öncesi ve sonrası

muhakkak verilmesi gerekir . Dikkat edin verildiği yerler tam güvercinlerimizin yüksek efor kaybettikleri zaman değil mi ? İşte vitamin eksikliği olan güvercinlerimizde devamlı hastalık ve fiziki hastalıklar olur.

GERVİT-W 2 lt içme suyuna 2 tam vidalı kapak güvercinlere verilir . En az haftada 1 kez güvercinlere uygulanır üreme isteğinin artması ve yavru güvercinler için süper bir vitamindir . İNŞALLAH sizlere faydalı olabilmişizdir sorularınızı yorum yaparak iletebilirsiniz teşekkürler.

Yorum Gönder

4Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

  1. bilgileriniz için çok teşekkürler emeğinize sağlık kuşların mutlu neşeli kırgın olmaması için her zaman verebileceğimiz ayrı bir ilaç daha var mı ya da ne önerirsiniz hangi tür yemleri kullanmalıyız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkür ederim . sitede bulunan güvecin en etkili vitamin yazımızı okursan her zaman varile bilecek bir vitamin olduğunu görebilirsin birde güvercin hastalıkları olarak diğer konuları da bir gözden geçirirsen faydalı olur .

      Sil
  2. Merhaba öncelikle verdiginiz bilgiler için teşekkürler gervit w içindeki 18 vitaminin ne olduğunu hiçbir yerde bulamamıyorum biliyor sanız paylaşırmısınız.

    YanıtlaSil
  3. faydalı ki herkes alıyor yapan kişiler içerigini açıklarmı ozman herkes bu vitaminin aynısını yapar baska marka adı altındada satar dogrumu buvitamini kim çıkardıysa bu piyasaya bunun içerigide o kişiden baska kimse bilmez diye düşünüyorum saygılar

    YanıtlaSil
Yorum Gönder