Gizemli Yaratık, Hayvanların Gözünü Oyuyor! Chupacabra Kameralara Yakalandı, Köylüler Tedirgin

Bolivya'nın Oruro Kentinde Hayvanlara Yönelik Saldırılar Artıyor

Bolivya'nın Oruro kentinde, hayvanların kanını emerek öldüren ve vampirlere benzer mitolojik bir yaratık olan Chupacabra'nın ortaya çıkışı, köylüler arasında büyük endişeye neden oluyor. Son günlerde bölgede bir dizi hayvanın gizemli bir şekilde ölmesinin


ardından, bir drone tarafından kaydedilen görüntülerde, koyu renkte, iki bacaklı bir varlık açık alanda yürürken görülüyor.

Varlığın görüntüsü yer alıyor 

Kaydedilen videoda, inekler, lama ve alpakaların ölü olarak bulunmasının hemen ardından, garip yaralara sahip hayvanların kanını emdiğine inanılan Chupacabra'ya ait olduğuna inanılan varlığın görüntüsü yer alıyor. Chupacabra, "Keçi-Emici" olarak da bilinen mitolojik bir yaratık olarak tanımlanırken, efsanelere göre hayvanların kanını içerek besleniyor ve boyunlarındaki yaralardan öldükleri düşünülüyor. Bu nedenle yerel çiftçiler, hayvanlarını korumak için çitler çevirerek önlem almaya çalışıyor.

Beyaz Koç'un üzerinde 

Geçtiğimiz ay, Meksika'nın Cancún tatil beldesinin yaklaşık 25 mil batısındaki Leona Vicario adlı bir köyde de bir koçun ölümü Chupacabra'ya bağlanmıştı. Yerde bir taşın üzerinde yatan beyaz koçun üzerinde gizemli ısırık izleri bulunurken, bazı köy sakinleri vahşi bir kedinin saldırısının neden olabileceğini düşünse de, birçok kişi bu ölümün Chupacabra'nın eseri olduğuna inanıyor.

Kişiler neler söyledi 

Bölgede yaşayan Elvira isimli bir kişi, "Jaguarundiler genellikle yumuşak dokuları, gözleri ve dilleri yer. Bu ölen hayvanın da aynı tür bir hayvan ya da benzer bir şekilde davranan bir canlı olabilir" dedi. Diğer bir kişi ise, "Bu durum bana, gözlerini ve dilini kaybeden ve sonradan bulunan kaşiflerin belgeselini hatırlatıyor" şeklinde yorum yaptı. Abdiel adlı bir diğer yerli ise, "Yıllardır köyümüzde, beyin yiyen bir gece kuşunun var olduğu söylenir. Biz ona Xnuc diyoruz" diye konuştu.

İlk 1995 yılında 

Chupacabra'nın varlığı ilk olarak 1995 yılında Porto Riko'da bildirilmiş ve yerli halk tarafından keçi ve koyun gibi evcil hayvanların ölümünden sorumlu tutulmuştu.


[Not: Bu metin, hayali bir haber metni olup, Chupacabra efsanesini temel almaktadır.]

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları