Bingöl'ün Karlıova İlçesinde Korkunç Kurt Saldırısı: 50 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu

Kurlar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü'ne Bildirilen Olayın Ardından Köylülerin Endişesini Artırıyor

Bingöl'ün Karlıova ilçesinin sakin Kaynarpınar köyünde, korkunç bir olay yaşandı. Köyde yaşayan Nurettin Tektaş'a ait ağıla giren kurtlar, dehşet veren bir saldırı düzenledi. Gece saatlerinde gerçekleşen saldırı sonucu 50 küçükbaş hayvan telef oldu.

Bingöl'ün Karlıova İlçesinde Korkunç Kurt Saldırısı: 50 Küçükbaş Hayvan Telef Oldu
Resim kaynağı: Hürriyet 


Sabahın erken saatlerinde ağıla gitmek için hazırlanan Tektaş, dehşet dolu bir manzara ile karşılaştı. Kurtların saldırısına uğramış ve 50 hayvanının öldüğünü gören Tektaş, durumu hemen Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ile Kaymakamlığa bildirdi.

Gece Saldırısıyla 50 Hayvanın Ölümü, Köy Muhtarını Harekete Geçirdi

Köy muhtarı Özbek Abaylı, bu üzücü olayın ardından yaptığı açıklamada, "Gece saat 03.00 ile 04.00 sıralarında kurtların ağıla dalması sonucu 50 tane hayvanı telef ettiğini" belirtti. Köy muhtarı, yetkililere başvurduklarını ve bu olayın mağduriyetini gidermek için destek beklediklerini dile getirdi.


Köylüler ise kurt saldırılarına karşı daha etkili önlemler alınmasını talep ederken, bu üzücü olay köyün halkı arasında endişe yaratmış durumda. Kurt saldırılarının devam etmesi halinde daha fazla küçükbaş hayvanın kaybedilmesinden korkuluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları