Bitlis'te Piknikçilerin Sürpriz Ziyaretçileri: Ayı Ailesi Sofrada!

Nemrut Krater Gölü Civarında Yaşayan Ayılar, Piknikçilerin Yemek Masasına Oturdu.

Bitlis'in güzellikleriyle ünlü Nemrut Krater Gölü yakınlarında, bir grup piknikçi keyifli anlar yaşadı. Ancak pikniklerinin ortasına davetsiz misafirler geldi: Bir anne ayı ve iki yavrusu. Piknikçiler, ayıların gelmesiyle birlikte hızla kamp yerlerini terk etmek zorunda kaldılar. Ancak bu sıradışı anlar, komik bir notayla son buldu.

Resim kaynağı: Yeni Akit 

Kır yürüyüşüne çıkan Dr. Öğr. Üyesi Cihan Önen, bu olayı cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Ayıların piknikçilerin sofrasına oturduğunu ifade eden Önen, "Geçenlerde Nemrut'ta kır yürüyüşüne çıktım. O esnada bir bağrışmalar geldi. Bağrışmaların olduğu yöne gittim ve orada davetsiz misafirleri buldum. Anne ayı ve yavruları, piknikçilerin sofrasında bulunan pastaları ve börekleri afiyetle yiyorlardı. İnsanlar şoka girdiler, ne yapacaklarını bilemediler. Daha sonra bağırmaya çalışarak ayıları uzaklaştırmaya çalıştılar. Tabii ki, ben uzun yıllardan beri bölgede olduğum için insanlara ayılarla nasıl davranmaları gerektiği konusunda gerekli bilgilendirmelerde bulundum. Şükür ki, herhangi bir kaza olmadı ve ayılar da bir süre sonra oradan uzaklaştılar" dedi.

Kır Yürüyüşü Yapanlar Şaşkın, Ayılar Komik Anlar Sunarak Günü Renklendirdi.

Bu olay, doğanın güzellikleri ve vahşi yaşamla insanların karşılaşmalarının ne kadar etkileyici ve aynı zamanda eğlenceli olabileceğini gösterdi. Nemrut Krater Gölü civarında yaşayan ayılar, piknikçilere unutulmaz bir hikaye ve komik anlar yaşatırken, insanlara da doğal yaşamla nasıl etkileşimde bulunmaları gerektiği konusunda bir ders verdi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları