Covid-19 Teşhisi Konulan Nilüfer, Hayranlarıyla Yeniden Buluşma Ümidi Taşıyor

Nilüfer, Sağlık Sorunu Nedeniyle Konserini Erteledi

Resim kaynağı: TV 100

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından biri olan Nilüfer, sosyal medya hesabı üzerinden Covid-19'a yakalandığını duyurdu. Nilüfer'in paylaştığı bu haber, müzik dünyasını ve hayranlarını üzdü. Şarkıcının sağlık durumuyla ilgili detaylar da paylaşıldı.


Birkaç gün önce yüksek ateş ve diğer semptomlarla hastaneye başvuran Nilüfer, Covid-19 teşhisi konulduğunu öğrendi. Hastanede tedavi görmeye başlayan ünlü şarkıcı, doktorların ve sağlık personelinin yardımıyla en kısa sürede iyileşmeyi umuyor.

Ünlü Şarkıcı Nilüfer, Covid-19'a Yakalandı!

Bu sağlık sorununun etkileri, Nilüfer'in müzik kariyerine de yansıdı. 22 Eylül'de Kuruçeşme'de gerçekleştirilmesi planlanan açık hava konseri, Covid-19 nedeniyle 14 Ekim'e ertelendi. Nilüfer, hayranlarına duyduğu özlemi dile getirerek, "En kısa zamanda bir arada yeniden buluşmak dileğiyle" mesajını iletti.


Şarkıcının sağlık durumu ve konserinin ertelenmesi, sevenlerini endişelendirse de, onun bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyorlar. Nilüfer'e geçmiş olsun dileklerimizle, sağlıkla dolu günler dileriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları