Dubai'deki Özel Hayvanat Bahçesi'nde Şok Eden An: Kaplanın Sürpriz Ziyareti

 Ziyaretçiler Panik İçinde Havuzdan Kaçtı, Sosyal Medyada Viral Oldu

Resim kaynağı: T24

Dubai'deki Özel Buqaish Hayvanat Bahçesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Hayvanat bahçesinde görevli bir eğitmen, fotoğraf çeken bir grup insanın olduğu havuza bir kaplan soktu. Olayın sosyal medyada viral olan videosunda, havuzdakilerin aniden kaplanın geldiğini fark etmesiyle birlikte panik içinde kendilerini havuzun dışına attıkları görülüyor.


Bu olay, hayvanat bahçesinin önceki ziyaretçileri arasında NBA'de forma giyen Anthony Davis, Brezilyalı milli futbolcu Fabinho, Amerikalı rapçi DaBaby, Amerikalı bir R&B şarkıcısı Ne-Yo ve Amerikalı Hip-Hop yıldızı Akon gibi ünlü isimlerin de bulunduğu bir mekan olarak biliniyor.

Ünlülerin de Gezdiği Bu Hayvanat Bahçesinde Güvenlik Endişesi Artıyor

Bu olay, hayvanların kontrol altında tutulması ve ziyaretçilerin güvenliği konusundaki önemli soruları gündeme getiriyor. Ayrıca, bu tür etkinliklerin hayvanların doğal davranışlarına ve refahlarına nasıl etki edebileceği üzerine tartışmaları da beraberinde getiriyor.


Bu tür olaylar, hayvanat bahçeleri ve benzeri tesislerde güvenlik önlemlerinin ne kadar önemli olduğunu ve hayvanların doğal yaşam alanlarından uzak tutulmalarının etik ve pratik sorunlarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları