Gamze Özçelik’in Avukatı: Barış Kılıç İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor

Gamze Özçelik’in Tecavüz Davasının Tek Sanığı Gökhan Demirkol

Resim kaynağı: Birsen Altuntaş 

Gamze Özçelik'in avukatı Fatih Volkan, yıllar sonra sessizliğini bozarak Barış Kılıç hakkındaki iddialara açıklık getirdi. Volkan, 18 yıl önceki tecavüz ve kaset skandalı davasının tek sanığının Gökhan Demirkol olduğunu vurgulayarak, Barış Kılıç'ın bu davada yer almadığını belirtti.


Volkan, sosyal medyada gündeme gelen iddialara yönelik şunları söyledi: "Son zamanlarda sosyal medyada çıkan G.Ö'nün videolarını Barış Kılıç'ın çektiği iddia edilmekteyse de bu husus tamamen gerçeklere aykırıdır. Videonun üçüncü bir kişi tarafından çekilmediği bilirkişi raporuyla sabittir."

Barış Kılıç, Olay Gecesi Odada Bulunmadı, Mahkemede Yargılanmadı

Davanın mahkeme sürecini hatırlatan avukat Volkan, otel güvenlik görevlilerinin ifadelerine atıfta bulunarak, olay gecesi otel odasına iki kişinin çıktığını, bir kişinin lobide beklediğini ve daha sonra bu kişinin otelden ayrıldığını söyledi.


Ayrıca, Kadıköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Özel hayatın gizliliğine ilişkin' davada da Barış Kılıç'ın yargılanmadığını ve sadece tanık olarak dinlendiğini belirten Volkan, "Barış Kılıç olay gecesi odada olmadı" dedi.


Fatih Volkan, masum bir insana yönelik iftiradan dolayı vicdanının rahatsız olduğunu dile getirerek bu konuyu açıklığa kavuşturdu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları