Netflix Türkiye'den Yeni Dizi: "Asaf"

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Yönetmen Özgür Önurme İmzasıyla 6 Bölümlük Heyecan Verici Dram

Resim kaynağı: Gecce 

Netflix Türkiye, geçen yıl Türkiye pazarındaki 6. yılını kutladığı özel gecede heyecan verici yeni projelerini duyurdu. Bu projelerden biri olan "Asaf" dizisi, hazırlıkları hızla devam ediyor. 

Daha önce "Fatma" dizisiyle büyük beğeni toplayan yönetmen Özgür Önurme tarafından yönetilecek olan dizi, 6 bölümden oluşacak."Asaf," Uber şoförü olan baş karakteri Asaf'ın dramatik hikayesini ekrana taşıyacak. 

Başrolde Uber Şoförü Asaf'ın Dokunaklı Hikayesi

Dizi için cast çalışmaları sürerken, Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy'un ardından yeni bir iddialı isim de kadroya katıldı.Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, "Asaf" dizisiyle anlaşmaya vardı. Dizide, Asaf'ın eşini canlandıracak olan Terzioğlu, karakterin talihsiz bir olay sonrası yaşamının nasıl değiştiğini izleyicilere aktaracak. 

Burçin Terzioğlu, Asaf'ın Eşini Oynanacak 

"Asaf" dizisi, izleyicilere duygusal bir yolculuk vadediyor.Netflix Türkiye'nin yeni yapımı "Sarmaşık Zamanı" ise 21 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Bu projeler, Türk televizyon dünyasına heyecan verici hikayeler ve yetenekli oyuncularla katkı sağlayacak gibi görünüyor. İzleyiciler, "Asaf" dizisini ve Burçin Terzioğlu'nun performansını merakla bekliyor.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)