Televizyon dünyasının rekabeti sürüyor: Oktay Kaynarca ile Mehmet Yiğit Alp Arasındaki Reyting Savaşı

Televizyon Dünyasının Reyting Savaşı: Oktay Kaynarca ve Mehmet Yiğit Alp Arasındaki Çekişme"

Resim kaynağı: Birsen Altuntaş 


Televizyon dünyasında rekabet her geçen gün daha da kızışıyor ve bu kez iki yakın dost, Oktay Kaynarca ve Mehmet Yiğit Alp arasındaki bir reyting savaşının içinde buldular kendilerini. Oktay Kaynarca, başrolünü üstlendiği ve aynı zamanda yapımcısı olduğu "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle sezonu açtı. Diğer tarafta ise Mehmet Yiğit Alp'in NTC Medya şirketi tarafından üretilen "Yabani" dizisi rekabetin bir diğer tarafını oluşturdu.


Başlangıçta Oktay Kaynarca, rekabetin sağlıklı olduğunu belirterek, "Rekabet iyidir, diri tutar" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Ancak sonuçlar, bu dostların rekabetinin ne kadar çekişmeli olduğunu gösterdi.

Yakın Dostlar, 'Ben Bu Cihana Sığmazam' ve 'Yabani' İle Reyting Arenasında Karşı Karşıya

Geçen hafta her iki dizi de aynı gün sezonlarını açtı. "Ben Bu Cihana Sığmazam" total reytingde 4.24 puanla 2. sırada yer alırken, "Yabani" ise 3.55 puanla 4. sıradaydı. Ancak bu hafta dengeler değişti. "Yabani" ikinci bölümüyle büyük bir atağa geçerek total reytingde 4.81 puanla birinci oldu. "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 3.73 puanla 4. sıraya geriledi.


AB kategorisinde de "Yabani," 3.24 puanla 3. sırada yer aldı, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 3.33 puanla 2. sıraya yükseldi. ABC1 kategorisinde ise "Yabani" 4.72 puanla 2. sırada, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 3.84 puanla 4. sırada yer aldı.


Önümüzdeki hafta, her iki dostun arasındaki rekabetin nasıl sonuçlanacağı büyük bir merak konusu. Televizyon izleyicileri ve sektörün yakından takipçileri, bu rekabetin sonuçlarını heyecanla bekliyor. İki dizi arasındaki bu sağlam rekabet, televizyon dünyasında yeni başarı hikayelerinin doğmasına da kapı aralayabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları