Yargı Dizisi Üçüncü Sezon İçin Geri Sayım! 24 Eylül'de Büyük Sürprizlerle Ekranlarda

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz Başrolde, Yeni Sezon Tanıtımı Heyecanla Bekleniyor

Resim kaynağı: Türkiye Gazetesi 

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül'de üçüncü sezonuyla ekranlara bomba gibi dönüyor! Kaan Urgancıoğlu'nun Savcı Ilgaz ve Pınar Deniz'in Avukat Ceylin karakterlerini başarıyla canlandırdığı dizi, sezon finalinde kırdığı reyting rekorunu yeni sezonda da sürdürmeye hazırlanıyor.


Yeni sezona dair yayınlanan ikinci tanıtım, izleyicileri büyük bir bulmacanın içine çekiyor. Tanıtımda, Ilgaz'ın baba olacağı sürprizi ve Ceylin'in doğum anlarına dair sahneler büyük merak uyandırırken, karakterler arasındaki mesafeli davranışlar ise sezonun gizemini artırıyor.

Ilgaz'ın Baba Olma Sürprizi ve Ceylin'in Dramı: Yargı Dizisi Üçüncü Sezonu İçin Heyecan Dorukta

Başarılı senarist Sema Ergenekon'un kalemi ve Ali Bilgin'in yönetmenliği ile buluşan dizinin kadrosu da yeni sezonda genişliyor. Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel gibi önemli isimler, Yargı'nın üçüncü sezonunda yer alacaklar.


Dizi tutkunlarının heyecanla beklediği Yargı'nın 3. sezonu, 24 Eylül tarihinde Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.


Önceki bölümde yaşananlar da oldukça çarpıcıydı. Ceylin'in Ilgaz'ın cinayet şüphelisi olarak tutulması, duygusal anları ve acı sonuyla izleyicileri etkilemişti. Ceylin'in sevdiği adamı son bir kez görmek isteği, büyük bir soruşturmanın gölgesinde kalmış durumda. İkinci tanıtımın ardından, yeni sezonun nasıl bir sürprizle başlayacağını merakla bekliyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları