Yıldızlar Bana Uzak Dizisinin İkinci Erkek Başrolü Baran Bölükbaşı: Aşk ve Hesaplaşma Heyecanı Başlıyor

Yıldızlar Bana Uzak Dizisinin İkinci Erkek Başrolü Baran Bölükbaşı

Resim kaynağı: Haberler 

Türk televizyon dünyasının merakla beklenen dizilerinden biri olan "Yıldızlar Bana Uzak," hazırlıkları hızla ilerliyor. O3 Medya ile Ortaks Yapım'ın ortak yapımı olan ve atv ekranlarında seyirciyle buluşması planlanan dizi, bir çocukluk aşkı ve etrafında dönen hesaplaşmaları anlatmayı hedefliyor.

Türk Televizyonunun Gözde Dizisi, Genç Yetenek Baran Bölükbaşı'nı Kadrosuna Katıyor

Başrol kadrosunda Burcu Kıratlı (Güneş), Furkan Andıç (Rüzgar), Gürkan Uygun (Yahya) ve İnanç Konukçu (Murat) gibi tanınmış isimleri bulunduran diziye son olarak genç yetenek Baran Bölükbaşı da katıldı. Daha önce "Yalı Çapkını" dizisinde Tarık karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Bölükbaşı, "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinde Han karakterine hayat verecek.

Diziye Han Olarak Katılan Bölükbaşı, Güneş'in Kalbini Kazanmak İstiyor

Han karakteri, Güneş'e aşık bir karakter olarak tanıtılıyor ve onunla evlenme arzusuyla doludur. Dizi, Bahadır İnce'nin yönetmenliğinde çekilirken senaryosunu "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" gibi başarılı projelerle adını duyuran Ercan Uğur kaleme alıyor.


Yıldızlar Bana Uzak" dizisi, bu güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle televizyon ekranlarında heyecanla beklenen yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Dizi severlerin merakla ilk bölümü beklemesi gerekecek gibi görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları