Teşkilat Elif Kim? Gerçek Adı ve oynadığı diziler

Teşkilat Dizisi 4. Sezonuyla Seyircileri Büyülemeye Hazır

Teşkilat Elif Kim? Gerçek Adı ve oynadığı diziler


TRT1'in ilgiyle takip edilen dizisi "Teşkilat," 4. sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Geçen pazar "Merhaba" diyen dizi, yeni sezonun başlamasıyla heyecanı artırıyor. Bu sezon, yeni ekip ve yeni hikaye ile izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.


Dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıer bulunuyor ve kadrosuna başarılı oyuncu Sibel Aytan dahil oluyor. Sibel Aytan, "Al Sancak" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fenomen dizide "Elif" karakterini oynayacak.


Teşkilat'ın başrollerinde Murat Yıldırım (Ömer Atmaca), Aybüke Pusat (Neslihan Erdemsoy), Yunus Emre Yıldırımer (Korkut Sönmezay), Sarp Levendoğlu (İbrahim Karahoca), İlker Kızmaz (Gökhan Kargı), Ceyhun Mengiroğlu (Cihangir Erdemsoy), Serdar Yeğin (Uzay Çelenkli), Tuğçe Açıkgöz (Gizem Kırcalı), Ebru Nil Aydın (Sacide Atmaca), Melisa Akman (Nazlı Hisarca) ve Cengiz Bozkurt (Çetin Erdemsoy) gibi usta oyuncular yer alıyor.


Yeni sezonla birlikte izleyicileri heyecanın doruğuna taşıyacak olan "Teşkilat" dizisi, pazar akşamları TRT1 ekranlarında buluşmaya devam edecek. Yeni ekibin ve hikayenin neler getireceği ise her hafta merakla bekleniyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları