TV8 Ekranlarında Heyecanla Beklenen 'Aşka Düşman' Dizisinin Afişi Yayınlandı

Dizinin Güçlü Kadrosu ve Romantik Hikayesi, 'Aşka Düşman'ı Beklenen Bir Yapım Haline Getiriyor

TV8'in bu sezonun merakla beklenen yapımı olan "Aşka Düşman" dizisi için heyecan dorukta! Mesude Erarslan'ın yönettiği dizi, Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur'un senaryosuyla ekrana taşınıyor. Dizide, bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin (Buse Meral) doktor Uygar'la (Cem Yiğit Üzümoğlu) arasında başlayan tutkulu aşk hikayesi anlatılıyor.

TV8 Ekranlarında Heyecanla Beklenen 'Aşka Düşman' Dizisinin Afişi Yayınlandı
Resim kaynağı: TV8 


Dizinin güçlü kadrosu da dikkat çekiyor. Başrolleri Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu paylaşırken, oyuncu kadrosunda Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi usta isimler yer alıyor.



"Aşka Düşman" dizisinin afişi, dizinin heyecanla beklenen yayınına dair ilk görsel ipucunu sunuyor. Dizi severler, bu yeni yapımın ekranlara gelmesini merakla bekliyorlar. Başlangıç tarihi ve fragmanı hakkında bilgilere ise henüz ulaşılamadı. İzleyiciler, bu romantik ve tutkulu aşk hikayesinin ne gibi sürprizlerle dolu olduğunu görmek için sabırsızlanıyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları