8 Kasım Tv Yayın Akışı Kanal D, ATV, TV8, Fox TV, Show TV, Star TV, TRT 1 yayın akışları! Bu akşam hangi dizi ve programlar var?

 Bugün TV'de ne varmış?


8 Kasım 2023 Çarşamba günü TV'de neler varmış diye merak edenler için bir haber hazırladık. Sabah programlarından akşam dizilerine, yarışmalardan sinema filmlerine kadar bugün TV'de neler varmış hep birlikte bakalım.



Sabah saatlerinde kanallar birbirinden farklı programlarla izleyicilerini karşılayacak. Kanal D'de "Yabancı Damat", ATV'de "Cennetin Gözyaşları", FOX TV'de "İlker Karagöz İle Çalar Saat", Show TV'de "Bu Sabah", Star TV'de "Kiralık Aşk" ve TRT 1'de "TRT Haber" gibi programlar ekrana gelecek.


Öğle saatlerinde ise yemek ve temizlik programlarının zamanı. Kanal D'de "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa", ATV'de "Müge Anlı İle Tatlı Sert", FOX TV'de "Çağla İle Yeni Bir Gün", Show TV'de "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" ve TRT 1'de "Emanet" gibi programlar izleyicilerle buluşacak.


Akşam saatlerinde ise dizi ve yarışma programları ekrana gelecek. Kanal D'de "Dilek Taşı", ATV'de "Kuruluş Osman", FOX TV'de "Şahane Hayatım", Show TV'de "Yedi Bela Hüsnü", Star TV'de "Çok Güzel Hareketler 2" ve TRT 1'de "Benim Güzel Ailem" gibi diziler ekrana gelecek.


Özellikle akşam saatlerinde reytinglerde rekabetin yoğun olması bekleniyor. "Kuruluş Osman", "Dilek Taşı", "Şahane Hayatım" ve "Yedi Bela Hüsnü" gibi diziler izleyicinin ilgisini çekecek gibi görünüyor.


Peki sen bugün TV'de ne izlemeyi planlıyorsun?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları