Trendyol'da bi' tık sorun çıktı 8 Kasım 2023

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Trendyol'da dün akşam saatlerinde erişim sorunları yaşandı. Mobil uygulama ve web sitesi üzerinden giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, "Trendyol ile ilgili bir sorun oluştu" uyarısıyla karşılaştı.



Trendyol'dan yapılan açıklamada, "Sistemlerimizde geçici bir süreliğine erişim sorunu yaşanmaktadır. Teknik ekiplerimiz sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürmektedir. En kısa sürede sorun çözülecektir." ifadelerine yer verildi.


Sorun, Trendyol'un resmi sosyal medya hesapları üzerinden de duyuruldu. Trendyol, sorunun kısa sürede çözüleceğini ve kullanıcılara bilgilendirme yapılacağını belirtti.


Trendyol'da yaşanan erişim sorunları, kullanıcılar tarafından sosyal medyada da gündem oldu. Kullanıcılar, yaşadıkları sorunu Trendyol'un resmi Twitter hesabından da paylaştı.


Trendyol, Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından biri. Platform, 2022 yılında 28 milyar doları aşan işlem hacmi ile rekor kırdı.


Sorun neden yaşandı?


Trendyol'da yaşanan erişim sorunlarının nedeni henüz açıklanmadı. Ancak, teknik bir arıza veya yoğun trafik gibi nedenlerden kaynaklanmış olabileceği tahmin ediliyor.


Trendyol, daha önce de erişim sorunları yaşamıştı. Platform, 2022 yılında da birkaç kez erişim sorunuyla karşılaşmıştı. Bu sorunlar, genellikle kısa süre içinde çözülmüştü.


Trendyol, yaşanan erişim sorunlarından dolayı kullanıcılarından özür diledi. Platform, sorunun kısa sürede çözüleceğini ve kullanıcılara bilgilendirme yapılacağını belirtti.


Ne oldu yani?


Trendyol'da dün akşam saatlerinde bi' tık sorun çıktı. Siteye giriş yapamadık, alışveriş yapamadık. Trendyol, sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürdü ve en kısa sürede sorunu çözdü.


Trendyol'dan özür diliyoruz. Bir dahaki sefere böyle bir sorun yaşamamak için çalışıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları