Tv yayın akışı bugün hangi diziler var 8 Kasım 2023

 8 Kasım 2023 Çarşamba günü TV yayın akışına göre, akşam saatlerinde izleyicilere sunulacak diziler şunlardır:



Kanal D: Dilek Taşı

ATV: Kuruluş Osman

FOX TV: Şahane Hayatım

Show TV: Yedi Bela Hüsnü

Star TV: Çok Güzel Hareketler 2

TRT 1: Benim Güzel Ailem


Kuruluş Osman, Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan tarihi bir dizidir. Dizinin yeni bölümünde, Osman Bey, Geyhatu'nun ordusuna karşı büyük bir savaşa girecektir.


Dilek Taşı, geçmişte yaşanan bir aşkın günümüzde yeniden alevlenmesini konu alan bir romantik dramadır. Dizinin yeni bölümünde, Yağmur ve Toprak'ın aşkı büyük bir sınavdan geçecektir.


Şahane Hayatım, farklı kültürlerden gelen iki gencin aşkını konu alan bir komedi dizisidir. Dizinin yeni bölümünde, Şahane ve Kerem, ailelerini bir araya getirebilmek için çabalayacaklardır.


Yedi Bela Hüsnü, zeki ama tembel bir gencin maceralarını konu alan bir komedi dizisidir. Dizinin yeni bölümünde, Hüsnü, yeni bir iş bulmak için çabalayacaktır.


Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak ekibinin hazırladığı ve sundukları eğlenceli bir komedi programıdır. Programda, skeçler, müzikaller ve stand-up gösterileri yer almaktadır.


Benim Güzel Ailem, üç neslin bir arada yaşadığı bir ailenin hikayesini konu alan bir aile dizisidir. Dizinin yeni bölümünde, aile bireyleri, bir aile krizi ile karşı karşıya kalacaklardır.


İzleyiciler, bu dizilerden birini tercih ederek keyifli bir akşam geçirebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güvercin çeşitleri isimleri

güvercin uçurma eğitimi nasıl olmalı - güvercin nasıl sökülür - uçmamış güvercin nasıl sökülür açılır uçurulur

güvercin hastalıkları ur kanat ayak ağrıları