10 Kasım Zuhal Topalla Yemekteyiz, Kim Kazandı, Birincisi Kim Oldu 10.11.2023

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında heyecan doruktaydı! Hafta içi her gün ekranlara gelen bu lezzet dolu yarışmada, bu haftanın birincisi belli oldu. Yarışmacılar kıyasıya rekabetin ardından kazanmak için yaratıcı yemeklerini sergilerken, en yüksek puanı toplayarak zirveye çıkan isim Muhammet Ali oldu.



10 Kasım'da yayınlanan programın finalinde Muhammet Ali, jüri üyelerinden aldığı yüksek puanlarla birincilik kürsüsüne çıktı. Haftanın birincisi olarak 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Muhammet Ali'nin lezzet dolu tabağı ve başarılı performansı, izleyicilerden büyük takdir topladı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz, izleyicilere hem eğlenceli anlar yaşatıyor hem de mutfakta ustalıklarını konuşturan yarışmacılarıyla beğeni topluyor. Muhammet Ali'nin zaferi, hem kendi başarısı hem de programa renk katan bir anı olarak izleyicilerin belleğine kazındı. Yarışmanın bir sonraki bölümü merakla beklenirken, Muhammet Ali'nin kazandığı ödülle birlikte unutulmaz bir Yemekteyiz haftası daha geride kaldı.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)