11 Kasım Arda'nın Mutfağı, Mercimek Çorbası, Patlıcan Kumpir, Sodalı Köfte ve Pötibör Pasta 11.11.2023

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

Kanal D'nin sevilen mutfak programı "Arda'nın Mutfağı," 187. bölüm fragmanıyla merak uyandırıyor. Bu hafta ekranlara gelecek olan programda, izleyicilere damak zevklerine hitap eden özel tarifler sunulacak. Mercimek Çorbası, Patlıcan Kumpir, Sodalı Köfte ve Pötibör Pasta gibi lezzetli yemeklerin püf noktaları, şef Arda Türkmen'in eşsiz sunumuyla izleyicilerle buluşacak.



Cumartesi günleri ekrana gelen "Arda'nın Mutfağı," bu hafta da lezzet dolu anlara ev sahipliği yapacak. Programın hayranları, her bölümde farklı bir mutfak serüvenine tanıklık ediyor ve yeni tarifleri keşfetme fırsatı buluyor. Mercimek Çorbası'nın sıcacık lezzeti, Patlıcan Kumpir'in doyurucu tadı, Sodalı Köfte'nin ferahlatıcı dokusu ve Pötibör Pasta'nın tatlı kaçamakları, izleyicilere evde denemeleri için ilham verecek.



"Arda'nın Mutfağı" 187. bölümü, cumartesi günü saat 13.00'te Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Program, lezzet tutkunlarına mutfakta yeni deneyimler yaşatmayı amaçlayarak, özel tarifler ve şefin sırlarıyla dolu bir mutfak serüveni sunmaya devam ediyor. Lezzet dolu anlara ortak olmak isteyenler, cumartesi gününü bu özel programa ayırmayı unutmasın.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)