Dünyaca Ünlü Pasta Şefi Antonio Bachour, MasterChef Türkiye'ye Konuk Jüri Oluyor

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Dünyaca Ünlü Pasta Şefi Antonio Bachour, MasterChef Türkiye 11.11.2023



İstanbul, 12 Kasım 2023 - Dünyaca ünlü Porto Rikolu pasta şefi Antonio Bachour, 15 Kasım 2023 tarihinde MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacak.


1975 yılında Porto Riko'da doğan Bachour, Johnson & Wales Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Valrhona aşçılık okulunda eğitim gördü. Kariyerine New York'ta başlayan Bachour, kısa sürede dünyanın en iyi pasta şeflerinden biri olarak kabul edilmeye başladı.


Bachour, 2011 yılında Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri seçildi ve ardından 2012 yılında Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi Zest Ödülü'nü kazandı. Zagat onu "şekerleme ustası" olarak tanımladı.


Bachour, şu anda Miami'deki Bachour Bakery'nin sahibi ve şefi olarak görev yapıyor. Bakery, dünyanın en iyi pastanelerinden biri olarak kabul ediliyor.


MasterChef Türkiye'de Bachour, yarışmacılara özel bir pasta yapmayı öğretecek. Bachour'un konuk jüri olarak katılacağı bölüm, 15 Kasım 2023 tarihinde saat 20.00'de TV8'de yayınlanacak.


Bachour'un MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacağı haberi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Twitter'da #MasterChefTürkiye etiketi ile yapılan paylaşımlarda, Bachour'un katılımı için heyecanlı olunduğunu belirten birçok yorum yapıldı.


Bachour'un MasterChef Türkiye'ye konuk jüri olarak katılacağı bölüm, yarışmanın hayranları için heyecan verici bir gelişme olarak görülüyor. Bachour'un yarışmacılara vereceği bilgiler ve yapacağı kritikler, yarışmanın gidişatını önemli ölçüde etkileyebilir.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)