KURULUŞ OSMAN BAYINDIR BEY ÖLECEK Mİ? Deniz Hamzaoğlu diziden ayrılıyor mu?

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Kuruluş Osman'da Bayındır Bey'in Akıbeti 



ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 134. bölümünde Bayındır Bey, Vasilis'in pususunda kalarak ağır yaralandı. Bayındır Bey'in akıbeti merak konusu olurken, dizinin hayranları Bayındır Bey'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusunda tedirginlik yaşıyor.


Bayındır Bey, 13. yüzyılda yaşamış bir Türkmen beyidir. Oğuzların Kayı boyundandır. Bayındır Bey, Kayıların en büyük beylerinden biri olarak kabul edilir. Osman Gazi'nin de amcası olduğu düşünülmektedir.


Bayındır Bey karakterini canlandıran Deniz Hamzaoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz belli değil. Hamzaoğlu, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.


Bayındır Bey'in diziden ölerek ayrılacağı yönündeki tahminler ağır basıyor. Bayındır Bey'in ölümünün Osman Bey'in hayatında önemli bir dönüm noktası olacağı düşünülüyor. Bayındır Bey'in ölümünün Osman Bey'i daha da sertleştireceği ve mücadelesini daha da kararlı bir şekilde sürdüreceği tahmin ediliyor.


Sonuç


Bayındır Bey'in diziden ölerek ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki bölümlerde belli olacak. Ancak, Bayındır Bey'in ölümünün Osman Bey'in hayatında önemli bir dönüm noktası olacağı kesin görünüyor.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)