Menderes Cumaovası İlk Okulu Yeniden Açılıyor: Yeni Tabela ve Bayrak Töreniyle Heyecanlandıran Anlar

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

Menderes Cumaovası İlk Okulu Yeniden Açıldı 



Menderes ilçesinde bulunan Cumaovası İlk Okulu, 18 derslikli yeni binasıyla öğrencilerine kavuşmaya hazırlanıyor. Okul, Menderes Lisesi'nin yanında bulunuyor ve ay sonunda öğrencilerini ağırlamaya başlamayı planlıyor. Bu önemli adım, okulun girişine asılan yeni tabela ve göndere çekilen bayrakla vurgulandı.


Menderes Lisesi ile aynı bahçe içerisinde bulunan Cumaovası İlk Okulu için ayrı bir duvar veya tel örgü ile ayrılması da planlanıyor. Bu düzenleme, öğrencilerin güvenliği ve okullar arasındaki etkileşimin sağlıklı bir şekilde yönetilmesi amacını taşıyor.


Yeniden açılacak olan Cumaovası İlk Okulu, modern derslikleri ve donanımlı sınıflarıyla öğrencilere çağdaş bir eğitim ortamı sunmayı hedefliyor. Menderes ilçesi, eğitim alanındaki bu gelişmelerle birlikte daha güçlü bir eğitim altyapısına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Etiketler: menderes, gümüldür, özdere, küner, oğlananası, ahmetbeyli, dereköy, develi, yeniköy, değirmendere, çileme, çile, tekeli, bulgurca, ataköy, akcaköy, çatalca, efemçukuru, şaşal, karakuyu, görece, çamönü, izmir, sancaklı, kısık, gölova, çakaltepe

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)