Kıyı Ege Bölgesi’nde Yarın Başlayacak Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Tedbirli Olun!

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

Kıyı Ege Bölgesi’nde Yarın Başlayacak Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı



Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Kıyı Ege’de etkili olacak yağışlar nedeniyle uyarı yapıldı. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden itibaren Çarşamba günü gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.


Bu süreçte, İzmir, Aydın, Muğla ve Manisa çevreleri ile Balıkesir’in batı ve güney ilçelerinde yerel kuvvetli (21-55 kg/m2), İzmir ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde ise yer yer çok kuvvetli (56-85 kg/m2) yağış beklendiği belirtildi.


Meteoroloji yetkilileri, sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.


Yağışların etkili olacağı zaman dilimi 28 Kasım 2023 saat 18.00 ile 29 Kasım 2023 saat 23.59 olarak belirtildi. Halkın bu süre zarfında anlık hava durumu güncellemelerini takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemle vurgulandı.

Etiketler: menderes, gümüldür, özdere, küner, oğlananası, ahmetbeyli, dereköy, develi, yeniköy, değirmendere, çileme, çile, tekeli, bulgurca, ataköy, akcaköy, çatalca, efemçukuru, şaşal, karakuyu, görece, çamönü, izmir, sancaklı, kısık, gölova, çakaltepe

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)