Menderes Özdere Sevgi Yolunda Oluşan Hasar, Araç Trafiğini Olumsuz Etkilemiyor

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Menderes Özdere Sevgi Yolunda Oluşan Hasar, Araç Trafiğini Etkilemiyor



Menderes'e bağlı Özdere beldesinde yaşanan şiddetli fırtına sonucu meydana gelen hasar, Sevgi Yolu'nda araç trafiğini etkilemiyor. Sahil yolu üzerinde oluşan deformasyonlar ve hasarlar, bölgedeki taşımalı işletmeleri etkilese de, yol üzerindeki araç trafiğine herhangi bir olumsuz etki yapmıyor.


Sabah saatlerine kadar devam eden fırtına nedeniyle meydana gelen zararın, bölgedeki taşımalı yapıları etkilediği ancak Sevgi Yolu üzerindeki araç trafiğini etkilemediği belirtiliyor. Hasar gören bölgelerde gerekli onarımların başlatıldığı ve ekiplerin hızla müdahale ettiği ifade ediliyor.


Sürücülerden dikkatli olmaları istenirken, yol güvenliğinin sağlanması için ekiplerin yoğun çaba harcadığı ve hasarlı bölgelerdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından normal trafiğin devam edeceği belirtiliyor. Araç kullanıcılarına, güzergahları üzerindeki güzergah bildirimlerini ve güncellemeleri takip etmeleri öneriliyor.

Etiketler: menderes, gümüldür, özdere, küner, oğlananası, ahmetbeyli, dereköy, develi, yeniköy, değirmendere, çileme, çile, tekeli, bulgurca, ataköy, akcaköy, çatalca, efemçukuru, şaşal, karakuyu, görece, çamönü, izmir, sancaklı, kısık, gölova, çakaltepe

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)