Serhat Özpirinççi, Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi Olarak Atandı

Ahmet Suat Yayla
Yazar -
0

 Serhat Özpirinççi, Menderes Devlet Hastanesi Başhekimi oldu 



2017 yılından beri Seferihisar Nejat Hepkon Devlet Hastanesi'nde başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Serhat Özpirinççi, yeni göreviyle Menderes Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atandı. Elazığ doğumlu olan Özpirinççi, 2009 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 

Mecburi hizmetini Bingöl'de tamamlayan Özpirinççi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde Halk Sağlığı alanında uzmanlığını tamamladı. İstanbul ve Aydın gibi farklı şehirlerde çeşitli görevlerde bulunan Özpirinççi, 2017 yılında Seferihisar'a başhekim olarak atanmıştı. 

Evli ve üç çocuk babası olan Özpirinççi'nin Menderes Devlet Hastanesi'ndeki yeni görevine başlamasıyla birlikte, bölgedeki sağlık hizmetlerindeki deneyimini daha geniş bir alanda kullanma fırsatı bulacak.


Kaynaklar: Haber, resmi kurum duyurusu ve açıklamalarına dayanmaktadır.

Etiketler: menderes, gümüldür, özdere, küner, oğlananası, ahmetbeyli, dereköy, develi, yeniköy, değirmendere, çileme, çile, tekeli, bulgurca, ataköy, akcaköy, çatalca, efemçukuru, şaşal, karakuyu, görece, çamönü, izmir, sancaklı, kısık, gölova, çakaltepe

Yorum Gönder

0Yorumlar

Sevgili Okuyucular,

Yorum bölümünü kullanırken lütfen aşağıdaki kurallara uyun:

1. Saygılı ve Hoşgörülü Olun.
2. Yapıcı Eleştiriler Yapın.
3. Tehdit, Hakaret ve Spam Yapmayın.
4. Gizlilik ve Güvenliği Koruyun.
5. Yasalara Uyun.

Teşekkürler!

[Ahmet Suat Yayla ]

Yorum Gönder (0)